torstai 4. huhtikuuta 2013

Miten tuntuukaan tää niin tunteettoman ei niin miltään, kun mun henkilökohtainen maailma loppuu.

Heipähei. Enpä oo aikoihin kirjoitellutkaa. Ei oo ollu aikaa eikä innostusta, lähipäivät oon vaan nukkunut ja kuollu ja kaikkee ei-niin-mukavaa. Paitsi ehkä Apulannan kuunteleminen on mukavaa.
Oon ollu normaalii sosiaalisempi, mutta en tiiä, ei se ollu kivaa. Joten nyt oon taas epäsosiaalinen, jee. Harmittaa ku en taida päästää Perjantaina SC:n keikalle ;__; Nyt oon nähny pojat joulukuussa caribialla, tammikuussa vuotalon keikalla, helmikuussa jääpuistossa ja maaliskussa Pasilassa siellä YLE jutussa. Mutta ku köyhä olen, niin tonne Kouvolan keikalle en taida päästä.... *itku* Toi mun ja Kripen kuva on sieltä YLE:n jutusta, mihin vaan 15 tyyppiä pääs, ketkä voitti yhessä kisassa. Ja jeeee, i was one of those lucky peopleee.  Ihan hiiiiirmu kova ikävä poikia...


Tulispa jo kesä. Nyt ei oo oikeen mitään. Kaikki päivät samanlaisia. Mut jeee vähän yli 2 viikkoa ja sit katsoon Pariisin kevättä laivalle ♥ Eniten mä kuitenki haluun sen kesän. Festareita joissa useissa toivottavasti Apulantaa, ja sit voin nähä kaikkia ihania taas. Tossa joitai rumia viimeviikkosia kuvia.

..JA..
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ TONI ♥ 
Eilen laitoin tolle Jumalalle kirjeen postiin, ja tais siellä synttärilahjaki olla mukana ^^
Tänään näytän vaarallisen hirveeltä, ja nyt mä lähen kävelemään jonnekkin koska ulkona on niin kiva ilma. 
Ärsyttää vaan ku en oo saanu tänään kahvia. 

4 kommenttia:

 1. vooooi, oot ihan älyttömän söpö nätti kaunis ja kaikkea :3 Hihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww kiitos ^^ Sinäkin :3 Ja sait uuden lukijan !

   Poista
 2. Vähän oot nätti:o Just söpö tyyli ja kaikkea + en tiiä ketään jolle sopis toi nenänkoru nuin hyvin ko sulle! Tosi kivan näkönen:) !

  katriinaelisabet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awww kiitos ihan superpaljon ! :) kurkkasin myös sun blogiin ja sähän se nätti olet ^^

   Poista