sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Satin Circus 26-27.4.2013 ♥

Kiitos taas ihanat. Aina teidän keikkojen jälkeen mun on taas niiiin paljon parempi olla, ja saan tositositosi paljon voimii jaksaa. Paitsi että nyt mul on vaan ihan hirvee olo. Koska mä en yksinkertasesti kestä, haluun takas. Tajusin taas, että Satin Circuksen keikoilla mulla on vaan hyvä olla, ei kotona, ei missään muualla. Ei ainakaan sillai samalla tavalla. En vois ees kuvitella millasta mun elämä olis ilman Satin Circusta. Varmasti ku jotain hirveetä unta. Koska muutenki on jo aika hankalaa. SC & sen musiikki tekee mut maailman onnellisimmaksi. Ja joskus maailman surullisimmaksi. SC on muuttanu mua ja mun ajatuksia niiin paljon, mun koko elämää. Tosi paljon. En tiiä voiko kukaa koskaan ymmärtää miten tärkeitä pojist on tullu mulle. Tai no toiset fanit tietenkin. Mut ääh, en osaa ees selittää. No, ehkei mun tarvitse. Onneks olin perjantaina ja lauantaina maailman onnellisin. Ja nyt oon maailman surullisin koska haluun vaan takasin niiden keikalle. Haluun ees olla varma että pian pääsen, mutta en oo varma. Jos tietäisin et pääsen jaksaisin varmaan paljon paremmin. Mut heii, kiitos pojat kaikesta, toivottavasti nähään pian... ♥

Perjantain Glorian keikka oli upee. Ja te olitte upeita. Again. Joten kiitti siitäää. Oli taas niin kivaa laulaa mukana, tanssii, hyppii, hymyillä, olla vaa onnelline ja unohtaa kaikki tyhmät asiat kokonaan. :)
Ja Lauantaina lintsillä, miau, ihanaa ♥ Oli kiva sää. Vaiks ihan sikakylmä oliki. Ja kivoja biisejä, tietty. Kivat pojat. Kivaa seuraa. Kaikki oli vaan parasta ja kivaa ja ihanaa. Haluisin taas alkaa höpöttää siitä miten paljon noi ihanuudet mulle merkitsee, miten paljon ne ja niiden musiikki on mua auttanu ja kuinka onnelliseks SC mut ylipäätään tekee. Mut tulis ihan kamalan superpitkä teksti taas, joten en jatka enempää. Superiso kiitos vielä Lintsinkin keikasta. 


JA EMMA ON LIVENÄ IHAN HUIPPU! Muutenki oon niiiin ylpee Kripestä, Axelista, Ollista ja Paulista. Emmasta ja siit musavideosta tuli niiin parhaita, ja aaaa, kohta pojat vallottaa koko maailman n_n' ♥ Hyvä te! 


Haha onnistuihan ees yks niistä kuvista ku otin Kripen kaa, niitä tuliki sit esim. sata otettuu.... Mut ei se mitään nä on aika hauskoja :D ♥

hahahaha ja tällasii löysin kamerasta, kaveri oli paparazzannu ku menin vielä sanoo heipat kripelle :D Mut aww, ikävä on.


Pojat on muuttanu kyllä niin paljon kaikkee. Kiitos teille vielä ihan parhaista keikoista, kiitos kuvista ja miljoonista haleista taas. Joita haluun kyllä lisää esim. heti ;__; murr. 
Love youuu. Love you all ♥
Onneks mun lempibändi on paras ikinä. Ja pojat on parhaita ikinä. Ilman en pärjäis enkä ees haluis pärjää.NII JA KAIKKI MENEE KUUNTELEMAAN EMMAN JA TYKKÄÄMÄÄN SATIN CIRCUKSESTA FB.SSÄ EIKS NII? 

5 kommenttia:

 1. Aww ihanaa <3 niiin ikävä kaikkii :( :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ niin on ;__; sua varsinkin, ja tietty poikiaaa.

   Poista
  2. Nii mut toivottavasti pääset sinne seuraavalle keikalle <3

   Poista
 2. Haha mäkni olin tuolla lintsillä, tosin katsomassa Kristaa mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista
 3. tiiätkö minkä ikäisiä nää jätkät on ?

  VastaaPoista