perjantai 24. toukokuuta 2013

"mitä tekee tai tekemättä jättää silti aina jotain puuttuu"


MOI

Joo en oo kirjotellu yhtään. Tiiän. Ja mun piti julkasta toi SC postauski ajat sitten mut ei. Laitan tähän si jotain kuvii vaa sielt keikalta.


Toi keikka, tai no, noi kolme keikkaa oli ihania. Ja paljon voimaa antavia. Niiku ylipäätään ees poikien näkeminen. Ja niiden halit auttaa ihan kaikkeen. Ikävä.


Oon ollu epätavallisen sosiaaline lähiaikoina. Mut en tiiä. Nyt en ainakaa jaksa olla. Taas yksin Apulannan, Satin Circuksen ja kokiksen kaa lukitus huoneessa. Jeeee. Harmittaa niiiin paljon ku on jääny kauheesti (2) SC:n keikka väliin ja en pääse myöskää luultavasti lähiaikoina seuraaville ja arghhh. Ainoo asia mistä tykkään ja ääääh en osaa selittää. Ei mua kiinnosta mikää muu ja varsinkaa nyt ei kiinnosta tasan mikään ku ei oo mitään venattavaa. Tai joku mutta nekään asiat ei sais kiinnostaa. Että joo en ihan tiiä mitä sitä tekis.

3 kommenttia:

 1. voivitsi, en yleensä tykkää tommosesta tyylistä, mutta oot kyllä ihan hirmu kaunis ja tommonen näkyvämpiki meikki sopii tosi hyvin!

  http://forever-siiri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana silmämeikki! Sopii hyvin sulle ! :)
  http://itellformylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Luin demi.fi:stä sun lukija lukijasta jutun :) Käytkö liittymässä ja kommentoimassa että liityit ni liityn takasin? :)

  http://ihavesomepictures.blogspot.fi/

  VastaaPoista