maanantai 14. lokakuuta 2013

POPEDA - Logomo

Okei. Tä tulee nyt vähän - ei kuitenkaan liian - myöhään, mut eipä se mitään. Edellispäivänä mä menin jennan kaa kattoo POPEDAA Logomoon, Turkuun, ja wwwoooaaaah, what happened, vaikee ymmärtää vieläkään mitää, oikeesti???
Mentii joskus aamupäivällä Turkuu, se keikka alko vast illalla ja meil oli istumapaikat ni ei tarvinnu sitäkään jonottaa, mut mentiin sinne venailee jos nähtäis bändin jäsenii, vaikka joo, tiedettiin ettei ne tuu niin aikasin mut eipä haitannu, hyvä seura ja ilma oli jees!

Oltiin siel Logomon takaa joku tunti, sit haettii ruokaa, ja ku tultiin takas niin Popedan keikabussi oli siin mein eessä! Kumpiki melkeen itki siinä :D Se ajo sinne sisälle ja sit venattiin joku 4 tuntii siin pihalla. Kuudelta aukes ovet, ja kello oli melkei kuus. Sii sit yks Popedan niinku, työntekijöistä? you know, se oli ollu koko päivän siin ja välil kävi pihal, niin näytti et mennää sen tykö. Se sanoi eille et Pate tulee koht taksin kaa, ja että ei päästä Patee enne sisää ku on jutellu meille ku olaa venattu niin kauan :D Sit Pate tuli ja huhhuh. Toi hetki oli taas sellai ku ei unohu. Yhtäkkii me oltiin halaamassa Patee ja hiukan ehdittii juttelee. Muisti meidät ja otettii kuvat. Jussi Aaltonen tuli samas taksis, ku Mustilla Enkeleillä oli samana iltana Logomossa keikka, Popedan jälkeen.


Mentii siit sit suoraa sisälle ja meidän paikoille. Yhtäkkii me oltiin taas siinä tilanteessa et Popeda soittaa meidän eessä ja oltiin ihan taivaissa. Tosin, nyt harmitti koska toinen rivi, ei eka. Oltiin me sentään siin ihan keskellä :) Aluks kaikki vaan istui ja oli ihan lame. Mä ja jenna noustiin paris biisis seisoo ja hyppii, ihan sama jos muut ei nähty, me oltiin poepdan keikalla ja tehään just mitä halutaan ! :D Loppupuolella viis jotain kaljuu jätkää hyppi siit lavan eestä jonossa ja taputti, ne sekotti koko salin :D Porukkaa alko vaan juoksee sinne lavan eteen, kaikki valus sielt katsomoista siihen käytäviin jotka oli katsomoiden välissä. KAAASUA KOMISAARIO PEPPONEN, kaikki lauloi mukana ja hyppis, varsinkin mä ja jenna :D "PEPPOOOONEEEN" ♥ Toi on ihan must juttu joka keikalla ja onneks myös toi biisi soi joka keikalla. Yeah. Vanhoi ja uusii biisejä yhtä paljon ja ah. Ihanaa. Ihanaa. Ihanaa.


pitkä kuuma kesä, kersantti karoliina, kaasua komisaario pepponen, 20 centtiä, tahdotko mut tosiaan, repe ja lissu, huumetta, mauno soittaa stereoo, elän itselleni, onhan päivä vielä huomennakin, kellot lyö, kun mies unelmoi, raakaa woimaa, rock n roll, punaista ja makeaa, Aino

Ja vaikka ja mitä. Ainii, Patella oli mun Aitoossa antama hattu päässä! Sen keikan aikana! WOHOO!


Mentiin sit venaa Logomon taakse, ja ootettiin oikeesti siellä kylmässä joku kaks tuntia. Ensin me juteltii Iso-Paten kaa kaikkee, se oli ns. parvekkeella röökillä. Selitin kaikkee turhaa. Ja se oikeesti kuunteli ja sitä kiinnosti. Oltiin siin ulkon yhen Popedan ns. työntekijän ja parin Costellon frendin kaa. Siihe tuli sit rumpali sn perheen kaa ku ne lähti, sit Pate tuli ulos, se näki meidät ja halas mua ku oli siin "Kaikki okei?"  Sain nimmarin, ja sit se joutui lähtee :( Sit tuli iso-pate ja costello, ne oli niin mukavii :) Juteltii vaikka mitä siin niiden kaa ja en osaa selittää! Costinki kaa tuli paljo kaikkee juttuu ja iso-pate vaan murisi :D aww. "Ootpa sä pikkunen. mur. mur. mur mur mur."

Ja Jenna on ihana ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti