perjantai 21. kesäkuuta 2013

Satin Circus 20.6.2013 ♥ These boys saved my life

Pojilla oli eilen keikka Yobotissa stadissa ja pakko sinne oli mennä :) Oli ihan sairaan ihanaa, porukkaa oli tosi paljon ja ahdasta sen takia mut ei se mitää haitannu. Ihanii biisejä taas, Speed of love oli ihana kuulla taas ja se Sleep tonight oli niiiiin ihana! ;__; Mut joo lisää tekstii ja kuvii keikasta.

pakollinen junakuva

Nä pojat on muuttanu  mun elämän kokonaan. Mä en osaa selittää sitä, niin monta kertaa blogiteksteissä oon yrittäny, ja oon yrittäny selittää pojille, ja muille faneille, mutta mä en osaa. Mitkää sanat ei riitä kuvailee tätä mitä mä tunnen. Haluisin tyylii kirjottaa taivaalle et pojat on pelastanu mun elämän, herättäny mut eloon, että ne on mulle koko maailma ja paljon enemmän. Mut mä voin nyt vaan kirjottaa tätä tekstii ja yrittää saada ees jotenki mun ajatukset sanoiks. En tuu ikinä unohtaa sitä mitä ne on tehny mulle, en ikinä. Mulle onnellisuus on SC:n keikka, biisien aikana hymyilemistä, poikien halaaminen ja niille jutteleminen. Kaikki Satin Circukseen liittyvä on mulle onnellisuutta ja elämää, ku aina sitä ei muualta tahdo edes löytää.


Satin Circuksen musiikissa on joku niiiin suuri voimaPoikien ansiosta mun ajatukset elämästä on muuttunu tosi paljon ja mä en enää mieti niin paljon sellasii asioita mitä en sais. Tosi paljon kaikkee pahaa on jääny tapahtumatta ja ei ne asiat oo ollu ajatuksissakaan enää niin paljon. Ei tietenkää kaikki oo muuttunu, ei se tapahu hetkessä, mut ilman poikia olisin niiin hukassa, ne periaatteessa palautti mun elämän raiteillee. Nyt on jotai mikä auttaa jaksaa, ja minkä takia jaksan. Ja okei monet kirjottaa tästä mut tä on totta. Se on ihaninta miten pojat aina keikan jälkee tulee moikkaa ja juttelee, saa haleja ja kuvia ja vaikka mitä eiku. Ja ok en osaa ny selittää taaskaa mut kattokaa ny noita, ei niistä voi olla tykkäämättä.

axyy♥;)
<33
Mulla on taas hyvä olla. Eilisen ansiosta. Kiitos pojat. Tä odotus on aina hirveintä ku ei tiiä et koska mä taas nään SC:n, mut koitan vaan ajatella et jokatapauksessa nään ne vielä. toivottavasti.
Okei mä en haluu kirjottaa enempää ku sit kukaa ei jaksa lukee tätä. Haluisin halaa nyt poikia ja kiittää viel kaikesta. Ne on muuttanu kaiken, muuttanu mua, muuttanu mun ajatuksia, sitäkautta muuttanu mun koko elämää ja oon siitä niin kiitollinen. Tuntuu että oon noille ikuisesti kiitollisuudenvelassa, ja en tiiä miten voisin IKINÄ kiittää tarpeeks hyvin. En mä voikkaan. Teidän ansiosta mulla oikeestaan on nyt elämä, koska tuntuu että ennen mulla ei ollu sitä, ja että jos joku ei ois tullu mun "elämään" ja muuttanu asioita, niin sitä ei ois ollu tulevaisuudessakaan. Mut kiitos.


17 kommenttia:

 1. Oot aivan sairaan kaunis ja kaikkee:) jaja liityn lukijaks!

  http://munelamaaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vähän taidan kateellinen olla sulle D:::: Mut tosi kiva blogi, tän aihe piiri on tosi omalaatunen ja harvoin törmää :)

  VastaaPoista
 3. Heei, ma tykkaan tasta sun blogista. Jalleen kerran yksi missa ei ole valkosta tylsaa massapohjaa ja taa aihekin on kiva. Tan postauksen perusteella aloin miettii et miten tutustuit heihin? En oo ite koskaan aikasemmi ees kuullukkaa koko bandist mut kerta se ensimmainenki. Oot natti! :)

  ♥: http://californiankaduilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerra ne oli yhellä keikalla lämppäämässä ja siel sit kuulin ekaa kertaa ja rakastuin. Nyt tä oli periaatteessa 10. keikka millä oon ollu :--) Kannattaa käydä kuuntelee ja noi jätkät on ihan huippuja! Niiltä julkastii just eka sinkku ja loppukesästä tulee eka albumi :) Kiitos tosi paljon kivasta kommentista, kiva kun tykkäät :)♥

   Poista
  2. Taytynee pistaa korvan taakse! :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. unohit mut eiliselt : ( noei.

  aww<3 :3

  VastaaPoista
 6. Awww, oot kaunis <3 Satin Circus vieraili kerran tossa talvella Hangossa ja olin katsomassa, ihania :'3

  www.sussu-bow.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ♥ (hih sinäkin!) uuu kiva, niinhän ne on :3

   Poista
 7. oon niin iloi sun puolesta, et joku asia piristää sua noin paljon ♥

  VastaaPoista
 8. Tää postaus on niin ihana, me muut fanit ymmäretään erittäin hyvin miten paljon pojat merkitsee sulle, koska ne merkitsee meille myös todella paljon:) ne on tehny munkin elämästä paremman enkä tiedä missä olisin jos en ois koskaan tutustunu poikiin.. Ne vaan on niin tärkeitä <3

  VastaaPoista
 9. apua ihana postaus! liityin lukijaksi :3

  VastaaPoista
 10. minkä ikäsiä noi on ?:)

  VastaaPoista