torstai 12. kesäkuuta 2014

enkä sun surulapsesi tahtonut koskaan mä olla

Joo tota moi.
Pitkästä aikaa.
Niin.Vähän hassuu tulla kirjottamaan tänne. Viime kerrasta niin pitkä aika. On ollu voimat vähän lopussa niin kaikki energia on menny enimmäksee ylipäätään selviytymiseen. Koulut ehtiny loppuu, eka vuos lukioo takana. En tiiä mite ens vuoden käy. Tuntuu aika ylitsepääsemättömältä ajatukselta mennä tonne enää takasin. Se porukka tosta loppuvuodesta sotki aika paljon mun elämää.

On ollu täs kesäl jotain keikkojakin. Eniten oon oottanu Apulantaa, minkä näin Saaristo Openissa. Etukäteen pelotti miten selviin keikasta ja en tiiä voinko sanoo ees selvinneeni. Ainaki oon tässä mut pää vieläkin vähän pfutm. Uus basisti vaikutti tosi kivalle, se haki Tonin keikan jälkeen moikkaa meitä ja sano että tykkää musta. Pitkästä aikaa näin taas Tonia. Huh. Se tietää niin paljon. Ja merkitsee. Ihan liikaa. Ylipäätään Apulanta mut Tonil vil ihan erityinen merkitys. Ne on niin tärkeitä et välil se sattuu tosi paljon. Egentligen hela tiden.
Tä kuva on tosi huono mut ihme että pystyin ees tollaseen. Ja ihme et pystyin kuvaa. Eka kelasin ettei siit tulis mitää. Olin aika. No. Niin. Ainii ja Toni tunnistiki ja keikan lopussa siin mun eessä vilkutti mulle.


Tossa kuvassa oon mä ja Toni, se on vaan tosi pimee ku oli jo yö. Toni vetäs mut tohon ja sano että 
"Pää sydämen päälle."  
Meinattii alkaa ottaa uutta kuvaa mut sit kumpiki todettii että toi on tosi jees. Varsinki ku mä en ollu täysin edustuskelponen. 
"Nyt Altsu otat vaan lunkisti"

Oli kans tä, Kaija Koota, Happoradioo, Klamydiaa jne ja oli tosi huippuja. Happoradio oli tosi sairaan ihana taas nähä ja Kaija Koo ekaa kertaa ja Yö oli huippu ja oli kiva ku Jay myös laulo pari biisiä ja ah ah ah. Ja Klamydiaa oliki jo hirmukova ikävä! Ja ne soitti Suomi on sun ja itketti. Lauantaina Pariisin Kevät ja sit Aitoon Kirkkarit taas joskus ja sellasta. 


Ton tykö joku päivä teelle. Random.


Tä oli nyt tämmönen. Mul ois tosi paljon kaikkee kirjotettavaa mut en tiiä mistä ees alottaa niin parempi jättää tä tähän. Eiks je? Kelasin tänää mennä vähän aiemmin nukkuu, oon tehny tosi paljon kaikkee niin ehkä ois ihan hyvä. Tä kesäki vaan stressaa ja ahistaa tosi paljon. En oikei tiiä miten olla ja mitä tehä. Mietin vaan jo kauhulla syksyy. Ainii ja alotin autokoulunki. Tä on kokoajan tällasta hidasta alamäkee. Joteki tosi huono olo. Vois käydä viel kävelyllä. Aamulla aikane herätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti