perjantai 28. syyskuuta 2012

0:43

Joka ilta kurkkaan tietokoneen kelloa, 23:55, yleensä se näyttää tota. Joka ilta kuitenkin jotakin vaille 11. Nyt katson ekaa kertaa kelloa koneesta tänä iltana, ja hupsista, se on 23:46. Hassua. Oon vaan koneella, aika valuu, ulkona hämärtyy; valo haihtuu pikkuhiljaa ja katoaa tyhjyyteen, maailma menee pahaa piiloon, juoksee pimeän sekaan ettei kukaan näkisi sitä; tulee pilkkopimeää; silloin kukaan ei saa nähdä, kun kaikenmaailman metsänoliot, kiltit ja pahat möröt ja hassun näköiset kummajaiset heräävät eloon, tanssivat, ääntelehtivät ja nauttivat siitä, että he ovat, mutta kukaan ei tiedä sitä "se oli vain jokin eläin, kun ulkona ääntä pitää" ihmiset ajattelevat, eivätkä tiedä mitä kaikkea mustassa tapahtuu, en minäkään tiedä, ehkä siellä ei tapadu mitään, mutta uskon että tapahtuu, ei kaikki voi olla niin yksinkertaista, eihän?; ja ehtii valoistuakkin, möröt juoksevat piiloon, ne hiljenevät ja lopettavat tanssinsa, niitä ei enää ole, ennen seuraavaa pimeyttä, tuntemattomat äänet katoavat, ja tilalle tulee valo, aamu, ja  lintujen laulu, ne herättävät maailmaa eloon, kertovat uudesta päivästä, uusista mahdollisuuksista, ja siitä miten mukavaa eläminen on, laulakaa, mutta minä en kuule sitä. Huomaan olevani edelleen hereillä. Minulle linnut kertovat että on nukkumaanmenoaika. 
Nyt kello on 23:47, mutta aivan varmasti kun pian katson, se onkin jo 2:37, 3:51, 4:02, 5:16. "Pitäisiköhän mennä nukkumaan...Ehkä, vaikkei väsytäkkään." Sisko herättää mut kun se lähtee kouluun ja se on elossa. Avaan silmät ennenkuin se ehtii huoneeseen ja sanon että olen hereillä jo. Niinkin käy aina, en tiedä miksi. Silti pian olen jo nukahtanut. Herään kymmeneltä ja olo on kuollut. Suljen silmäni vielä hetkeksi, on niin lämmin. Haluaisin vain nukkua. Olla piilossa niinkuin mörötkin ovat. Olenkohan mörkö? Kun yöt elän, mutta kun valo tulee haluan piiloutua muulta maailmalta. Menen keittiöön, juon kupin minttuteetä, ja haluan nukkua. Väsyttää. Sekunnit vierivät, minuutit vierivät, tunnit vierivät. Päivä on mennyt miettiessäni väsymystä ja päivä on mennyt minun ollessa unessa. Illalla kun sisko menee nukkumaan mä vasta herään. 
Ehkä mä tänään menen aikaisin nukkumaan....Jospa olisin aamulla ensimmäistä kertaa pirteä, aikoihin. Voisikohan niin tapahtua. En vain osaa mennä nukkumaan. 23:51
Ennen kahtatoista en ehdi. Pitäähän vielä tehdä koneella kaikkea, siivota, miettiä, olla vain, ja huomata, että on aamuyö. Ehkä sitten voin mennä nukkumaan. En tykkää tästä yhtään.
Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen. persoonallisuustestiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti